Om oss

Meet the team

Vår visjon er å hjelpe foreldre nyte livet uten å måte bekymre seg om barna er i trygge hender. Teamet vår er veldig opptatt av dette, samt våre franchisetakere og beste barnepasserne!

Image page about

Lyla og Jasmijn Kok, grunnleggere av Nanny Nina

Opprinnelse og historie av Nanny Nina.

Nanny Nina ble grunnlagt i 2010 i Delft (Nederland) som "Oppas Madelief" og har vokst betydelig. Barnevaktplattformen vår matcher barnevakter og foreldre i 22 byer i Nederland, Belgia og Norge. Dette er grunnen til at vi i 2019 byttet navn til den internasjonale "Nanny Nina." 

Vi gjør dette med 14 by-ledere, markedsførere, pedagogiske eksperter, data crunchers og cold turkey coders i Haarlem, Delft og Ho Chi Mingh.


Hvorfor Nina?

Å ordne en barnepasser er noe veldig personlig, det er ikke det samme som å bestiller bare en pizza på nettet. Vi så etter en kvinnes navn – en som føles pålitelig. Et tøft navn, for det er vi også, og noe som fungerer for internasjonal vekst: Nina!

Image page about

Vår kjerneegenskaper.

Vi er ambisiøse, sprudlende, ansvarlige og ærlige og vi tror inderlig at alle må kunne glede seg over livet: om det er gjennom sport, et glass vin med venner, tilfredsheten fra jobben, eller bare hvilende øyeblikk for seg selv.

Det å kunne hjelpe foreldre og barnepasser finne hverandre (fordi vi ser at dette skjer ikke nødvendigvis automatisk) er det vi drar på kontoret for hver dag, fullt av energi og entusiasme.

Vi har et bedriftskultur basert på tillit og frihet.
Følgende 10 kjerneverdier er grunnlaget for alt vi gjør:

♥️ We genuinely care.
🗽Take responsibility and enjoy freedom
✨Love to help people and surprise them
🎓Love learning new things
✉️Do more with less
📦Think outside the box and shake things up
🕶️ Embrace and love change
🦸‍♀️Be authentic
🌟We do it together #teamwork
🙏 Be determined and humble

Ring oss – any time!

Har du noen spørsmål? Ring eller send oss en mail, vi er alltid klare til å hjelpe deg også for barnevakt i siste øyeblikk. Eller last ned appen og bare prøv den en gang!

📱App +4790846999

Team Nanny Nina Over ons

Klem fra Nanny Nina Team