Vil du jobbe som Dagmamma?

Er du nysgjerrig på fordelene med en barnepike?

 


Er du nysgjerrig på fordelene som en barnepike?

Ikke alle kan jobbe med oss ​​som dagmamma. Ser du etter en ny utfordring? Har du for eksempel utdanning som lærer eller barnehagelærer? Har du godplasser hjemme eller på rommet ditt som du kan leie? Da leter vi etter deg!


Som dagmamma kan du tjene mellom 18 kr-63 kr om gangen, per hus og du har muligheten til å ta vare på flere barn i sitt eget hjem. Det vil si 3000-10000 kroner per hus, per bemannet.

 

Hvordan fungerer det?

Steg 1 Registrer deg hos oss (kan gjøres via appen)
Steg 2 Vi gjører en screen sjekk med profilen din
Steg 3 Vi intervjuer deg og sjekker barnepass lokalen din
Steg 4 Vi matcher deg med familier som passer dine behov!


Registrer deg gratis nå så ser vi etter familier som passer deg!


Hva vil du gjøre som dagmamma hos Nanny Nina?

Som dagmamma bruker du vitnemålet ditt mens du jobber, og du har plass og tid til å virkelig ta hensyn til barna. Utviklingen og pedagogisk veiledning av barna er helt avgjørende! Men dere må ha det gøy også!

 

Image page apply_guestparent

 

Hva tilbyr Nanny Nina?

Dette er en gratis tjeneste for deg som vil jobbe som dagmamma. Vi kommer til å jobbe som mellom mann for å sikre at alt fungerer som det skal. For eksempel, at fakturaen er betalt på tide, og at foreldrene får hjelp med alt innom administrasjon.

Vi får månedslønnen din på begynnelsen av måneden, sånn at du kan være sikker på at du får pengene. Og du får lønnen din på slutten av måneden for at foreldrene kan være sikker på at du gjører jobben ;) Alt er gjort på en ordentlig måte, med kontrakt fra begge sider. 

Vi gjører alt dette for at du kan fokuserer på barna, og sånn at dere ikke bruke unødvendig tid til å ser etter familier selv. Og igjen, det er helt gratis!


Registrer deg gratis, vi matcher deg gjerne med en familie!


Registrer deg, så matcher vi deg til en hyggelig familie (vi har mange forespørsler)!


Klem, Ashley

Ring meg med spørsmål eller e-post!
Epost: ashley@nannynina.no
Mobil: 90846999

 

Søk nå!