Leter du etter en pålitelig og fleksibel barnepike? Da har du kommet til rett sted. Vi er et anerkjent byrå for barnevern. Med en barnepleier trenger du ikke lenger å ta med barna til barnepass. Barnemorgen kan hente barna dine fra skolen eller fra deres sportsklubb. I tillegg hjelper barnepass i husholdningen. Barnepassene kan lage dagligvarer og lage mat til deg! Så ikke mer stress når du kommer hjem fra jobb med matlaging og shopping.

Vi gjør det enkelt for deg å finne en barnepike. Vi vil kontakte deg etter at du har sendt inn en søknad til oss. Vi diskuterer noen detaljer. I løpet av 2 uker sender vi deg en oppdatering og sannsynligvis også en profil av en barnepike! Hvis barnevernet passer deg godt, tar vi deg i kontakt. Så planlegger vi en digital hjemmesjekk og besøker GGD. Hvis alt er i orden, vil du motta barnetillegg fra myndighetene!

 

Finn en fleksibel barnepike

Ønsker du mer informasjon eller ønsker du å lage en søknad? Så kontakt oss uten forpliktelse! Vi hjelper deg gjerne med spørsmål om å finne en barnepike hjemme. Du kan nå oss hver arbeidsdag fra 08.00 til 18.00. Du kan også komme med en uforpliktende forespørsel via vår hjemmeside. Dette kan gjøres på denne siden.

Ønsker du mer informasjon om å ansette en barnepike? For eksempel om barneplagersatser og hvor mange barn en barnepass kan? Les deretter bloggen vår nedenfor.

 

Send inn en uforpliktende henvendelse!

Send e-post eller ring oss!

E-post: shannavanderkuijl@nannynina.nl
Ring: 06-30534396

 


speeltuin professioneel nanny

 

Blogg om en barnepike hjemme

 

Innholdsfortegnelse

  • Hva er en barnepike
  • Finn en barnepike
  • Priser for barnepass
  • Hvor mange barn får en barnepike å få?

 

Hva er en barnepike?

En barnepleier er en som gir betalt barneomsorg for en liten gruppe barn. Senere i bloggen skal vi gå inn på hvor stor denne gruppen er. Det er mulig at barnepleieren passer på barna hjemme hos seg eller hjemme hos et av foreldrene. Plasseringen er imidlertid alltid fast. Plasseringen vil bli sjekket av GGD. GGD sjekker om barna har nok plass til å leke i hjemmet. I tillegg sjekker de om rommet er røykfritt og om det er et romslig soveområde.

 

Finn en barnepike

Vil du at barna skal bli ivaretatt av en barnepike? Registrer deg gratis hos Nanny Nina! Det er mange dagpleiere som tilbyr sine tjenester gjennom vår gratis barnevakt-app og plattform. Du kan finne barna våre i hele Nederland. Send oss ​​en forespørsel uten forpliktelse for å finne en barnepike hjemme for deg. Vi ringer deg om kort tid for å bli kjent og diskutere praktiske detaljer. Så vil vi se etter en passende barnepike til deg. Vi vil kontakte deg igjen innen to uker. Etter disse to ukene vil vi sannsynligvis også sende deg en profil av en tilgjengelig og fleksibel barnepike. Når du har mottatt dette fra oss, vil du personlig kontakte barnevernet.

Før dagpleieren kan begynne å jobbe med deg, planlegger vi en digital hussjekk og et besøk av GGD. Hvis huset ditt er godkjent av GGD, sender vi inn en LKR-søknad. Vi sender dette til din kommune. Det kan ta opptil 2 måneder med kommunen å bli godkjent, og barnepassen din kan starte.

 

Lesetips: Hva er gebyrene per kommune

 

 

Priser for barnepass

Et viktig spørsmål: Hva er timeprisen for barnevernet? Vi er veldig gjennomsiktige med hensyn til prisene våre. Noen ganger har en barnepike allerede førstehjelp og registrering i personregisteret. Det er da ikke rettferdig å ta dette med i refusjonen vår. Derfor fungerer det hos oss at du bare betaler for de tingene du trenger.

 


Alternativ A: Kostnad hvis du selv har funnet barnevakt

Har du funnet en barnepike selv? Så vil vi forberede all administrasjon for deg. Vi gjør dette for € 75 per måned for kontorkostnader. Etter 1. år betaler du € 99 per måned. Når vi ser etter en barnepike til deg, er de månedlige kostnadene høyere. Dette gjør vi fordi vi leter etter nye kunder som ønsker å anbefale tjenesten vår til andre. Vi synes dette er en hyggeligere og mer behagelig måte å markedsføre enn å annonsere, vi foretrekker å vise det!

 

Alternativ B: Vi vil se etter en barnepike til deg

Da betaler du 99 euro per måned fra det øyeblikket vi har noen. Vi søker på No Cure no pay basis.

Engangskostnader

Engangskostnadene består av eventuelle kostnader fra kommunen.

VOG: € 33

Førstehjelp: € 100

Registrering av personregister (LRK): € 12

Tegning av kontrakten: € 99

 

Les tips: Tips om å betale skatt som barnepike eller barnepike

 

Hvor mange barn får en barnepike å få?

Størrelsen på gruppen av barn som en barnepike kan passe samtidig, er forskjellig. Dette avhenger av barnas alder. Vi har satt sammen de forskjellige gruppealternativene:

 

  • Barnepass har lov til å ta vare på 5 barn når de er under 4 år.
  • Barnepleier kan ta seg av 4 barn under 2 år.
  • Barnepleier kan ta seg av 2 barn under 1 år.

 

Har barnepleieren selv barn? Er hans eller hennes egne barn under 10 år gamle? Da er barna inkludert i alternativene ovenfor.

Har du noen spørsmål om å ansette en barnepike hjemme? Værsåsnill ikke nøl med å kontakte oss. Dette kan gjøres via chat, telefon og e-post. Vi svarer gjerne på spørsmålene dine!