Ser du etter barnevakt

Lider søvnløse netter? Bestill en nattvakt!

 

Lider du av søvnløse netter, eller skal du ut på en kveld? Da er det fint at når du kommer hjem og legger deg, blir du ikke vekket av barna dine. Derfor tilbyr vi deg en ny mulighet. Du kan nå også be om en nattervakt hos Nanny Nina. De fleste barnevakter foretrekker å sove i sin egen seng, men du kan sende en spesiell forespørsel til oss om å finne en barnevakt for deg. Nattvakten kan hente barna fra skolen eller være der når barna kommer hjem fra skolen. Om kvelden kan du lage mat til nattverd og legge barna i seng. Hun kan holde babymonitoren med seg om natten og sove på reservasjonsrommet eller på (sovende) sofaen. Dette betyr at du ikke vil ha ødelagte netter etter den travle dagen eller dagene. I tillegg er det selvfølgelig mulig å justere start- og sluttidene om gangen. Ring eller mail oss med spørsmål, bykapteinene våre fra barnepike Nina hjelper deg gjerne! Eller bestill din egen barnevakt med en gang :)

 

 

Bestill din nattvakt nå og last ned vår gratis nattsitter-app

 

Åpner en verden seg for deg? Vil du finne en nattsitter? Last ned gratis barnevakt-app nå! Opprett en konto og finn en pålitelig og profesjonell nattvakt for barna dine. Har du spørsmål eller vil du ha mer informasjon om nattervakten? Ikke nøl med å kontakte en av våre spesialister. Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine om nattsitting!

 

Nattvakt for barnet ditt eller babyen din

 

Nachtoppas boeken

 

 

Innholdsfortegnelse

  • Hva er en kvelds- eller nattsitter?
  • Hva koster en nattvakt?
  • Hvordan finner du en nattvakt?
  • Hva er en kveld-natt sitter?

Hva er en kvelds- eller nattsitter?

En nattvakt, eller en barnepike, tar seg av barna dine mens du sover eller reiser. Barnevakten vil holde babymonitoren med seg, så han eller hun vil våkne opp hvis det er noe. For eksempel når barnet ditt eller barna gråter. Nattvakten kan ta seg av både babyer og eldre barn.

Når du jobber nattskift, er en nattvakt ideell. Du kan deretter gå på jobb med selvtillit. De er i gode hender med barnevakten vår. De fleste barnevakter studerer eller har gjort beslektede studier. Du kan tenke på pedagogikk eller medisin. De har ofte også et førstehjelpseksamen.

Vil du reise bort en helg med en venn eller med partneren din? Det er også mulig. Nattvakten eller en barnepike kan være hos deg en helg. Du kan komme med en uforpliktende forespørsel om dette hos en av våre bykapteiner. De vil se etter en passende barnevakt for deg.

 

Hva koster en barnevakt?

Vi bruker en timepris for nattvakten. Medlemskostnader belastes i henhold til timeprisen for barnevakten. Søknadene avviker ofte, så våre bykapteiner vil utarbeide et skreddersydd tilbud per forespørsel.

Ønsker du å stille en uforpliktende forespørsel til en barnepike? Værsåsnill ikke nøl med å kontakte oss. Du kan nå oss hver arbeidsdag. Siden dette er en spesiell forespørsel, vil vi sannsynligvis avtale et fast beløp med deg.

 


Hvordan finner du en nattvakt?

Ønsker du å leie en nattevakt for å passe barna dine for en natt eller helg? Så send en uforpliktende forespørsel til en av byens kapteiner! De kan gjerne lage et tilpasset forslag til deg. Dette vil være skreddersydd til dine ønsker og preferanser.

Barnevaktene våre er spredt over hele Nederland. Så vi har alltid en barnevakt som bor i sykkelavstand fra huset ditt.

 

Bruk barnevakta-appen til din barnevakt?

I tillegg til å lage en applikasjon, kan du også laste ned vår gratis barnevakt-app. Her kan du henvende deg til en barnevakt i ditt område. Alle barnevaktene våre blir vist. Når du leier en nattvakt hos oss, er du trygg på en profesjonell og pålitelig barnevakt.