Trenger du barnevakt på barnas fest eller bryllup?


Bestill en pålitelig barnepike hos barnepike Nina!


Barnevakt på festen din

Organiserer du en fest eller bryllup? Og har du og / eller gjestene dine barn? Eller har du barnebursdagsselskap og kan du bruke en ekstra hånd? Med en barnevakt Nina Nina, har både du og barna det veldig bra! Vi har nøye valgt jentene som barnevakt hos oss, så du har alltid en ansvarlig, spontan barnevakt på ditt (barnas) fest eller bryllup!

I tillegg elsker barnevaktene våre å feste seg 😊. På denne måten har alle gjester, små og store, en flott dag!

 

Image page nanny_at_wedding


Priser for bryllupssitter

Vi antar 1 barnevakt per 8 barn. Er det mange virkelig små barn som kommer? Så yngre enn 4? Da er det klokere å anta 1 barnevakt per 5 barn. Se tabellen nedenfor for priser! Du kan stole på 55 euro for 1 barnevakt, 110 euro for 2 barnevakter og 165 euro for 3 osv.
Barnevakten mottar alltid € 10 per time, meklingskostnadene går per barnevakt (og derfor per hvor mange barn) som vi leter etter for deg.

 

Image page nanny_at_wedding


Aktiviteter Barnepike Nina

Barnevaktene våre er entusiastiske, driftige og pålitelige jenter (og gutter)! De leker med barna på festen / arrangementet ditt og sørger for at alt går bra. Du kan velge mellom en av våre bryllupspakker. Leter du etter inspirasjon til aktiviteter? Her er noen morsomme og originale ideer på rad!


Craft / kreativ pakke

Med håndverks- / kreativpakken sikrer vi at du har en morsom og pålitelig barnevakt! Du gir et bord med noen tegne- og / eller håndverksmateriell, barnevakten sørger for at alt går greit på selve dagen! Barnevakten gir et tegne- og håndverksverksted og på slutten av dagen får brudeparet en signert portretttegning (med ballkjole og joggesko gjør brudeparet til blinken;) av kunstnerne!


Sportspakke

Ha en ball, noen humle hopper over et hoppetau og muligens litt kritt. Barnevakten tegner en fotballbane inkludert mål; barna har det gøy hele dagen! Barn kan ta med seg sitt favorittspill, så du kan være sikker på at de små får en flott dag også!


Bryllupsbingo!

Hyggelig for barna i bryllupet ditt: de får bingokortet fra barnevakten og finner folk som oppfyller beskrivelsene. De ber dem sette en signatur i boksen, og bli en overraskelse når kortet er fullt!


Be om festesitter

Send oss ​​en e-post med spørsmålet ditt, så ser vi etter en barnevakt som ønsker å hjelpe deg i en dag! Har du et spesifikt spørsmål? Bare send oss ​​en e-post, vi tenker godt!

Hilsen damene til barnepike Nina!

📱 06 30229413
💌 spesiell@nannynina.nl

Image page nanny_at_wedding