Ansette en bryllupsbarn?

 


Bestill din bryllupsbarn! Hvordan?

Send oss ​​en e-post til special@nannynina.nl med bryllupsreservasjonen, så sørger vi for at barnevakten din er der! Ha en fin dag.

Kostnadene er 10 euro per time for barnevakt for bryllupet og 55 euro for mekling. Vi søker uten forpliktelse og sender deg en profil. Først da velger du om du virkelig vil gjøre en reservasjon for barnevakten din #nocurenopay.

 


Barnevakt i bryllupet ditt?

Organiserer du en fest eller bryllup? Og har du og / eller gjestene dine barn? Eller har du barnebursdagsselskap og kan du bruke en ekstra hånd? Med en barnevakt Nina Nina, har både du og barna det veldig bra! Vi har nøye valgt jentene som barnevakt hos oss, så du har alltid en ansvarlig, spontan barnevakt på ditt (barnas) fest eller bryllup!

 

Afbeelding van een bruiloft waarbij de kinderen met de oppas op de bruiloft bezig zijn met een fruitversier workshop. De kinderen zitten aan een tafel van hout met uitzicht over het water en balonnen in groen zilver en blauw.

Priser for barnevakt

Vi antar 1 barnevakt per 8 barn. Er det mange virkelig små barn, yngre enn 4? Da er det klokere å anta 1 barnevakt per 5 barn.

Meklingskostnadene våre er: 55 euro for 1 barnevakt, 110 euro for 2 barnevakter og 165 euro for 3.
Barnevakten mottar alltid € 10 per time.

 

afbeelding van twee schattige jongetjes  in bruiloft outfit die op een bruiloft die voor hun bruiloft oppas door het gangpad van een kerk lopen

Aktiviteter Barnepike Nina

Barnevaktene våre er entusiastiske, driftige og pålitelige jenter (og gutter)! De leker med barna på festen / arrangementet ditt og sørger for at alt går bra. Du kan velge mellom en av våre bryllupspakker. Leter du etter inspirasjon til aktiviteter? Her er noen morsomme og originale ideer på rad!


Gratis bryllupspakke

Vi sender deg en fin bryllupspakke for den store dagen for å gi barna en flott tid. Denne pakken inneholder minst følgende:

  • (Gull) tatoveringer
  • Barnas bryllupsbingobilletter
  • Aktivitetshefte for barnevakter med morsomme spill i bryllupet
  • Gavekort til bryllupsgjesterne

afbeelding van het bruiloft pakketje dat de oppassers meekrijgen als ze gaan oppassen op een bruiloft. Hierin zitten de wedding party bingo cards, feest tattoos, confetti en glitters om mee te knutselen zodat de kinderen zich niet vervelen op de bruiloft.

Med bingokortene ser barna etter mennesker med rød leppestift eller en bart og oppdager kontakt med bryllupsgjestene. Tatoveringene stjeler alltid showet fra selvfølgelig store og små barn! Flott hvis du leverer et bord med litt tegning og / eller håndverkartikler selv, sørger barnevakten for at alt går greit på selve dagen! Barnevakten kan gi et tegne- og håndverksverksted og på slutten av dagen, for eksempel, vil brudeparet få en signert portretttegning (med ballkjole og joggesko, brudeparet vil lage en sprut) av artistene! Barnevaktene la et klistremerke av Nanny Nina på t-skjorten slik at de kan gjenkjennes som barneomsorgsorganisasjonen i bryllupet ditt.

 

Hvordan fungerer det å betale et barnevakt for bryllupet?

Du betaler barnevakten veldig lett etter barnevakt med litt penger eller penger. Pep! Tjenestekostnadene på 55 euro betaler du bare etter at du har godkjent profilen til barnevakten. Så du kan først lese fotoopplevelsesalderen og et tekststykke fra barnevakten før du må betale noe. # Ingen kur uten lønn

Trinnvis plan for å søke barnevakt

Mail til special@nannynina.nl med dato og klokkeslett for festen din. (Angi hvor mange bryllupssnyer du vil ha, hvor mange barn som kommer og fra hvilke aldre. Angir du også om du har et førstehjelpseksamen eller VOG-preferanse?)
Vi sender deg en barnevaktprofil av en barnevakt som er tilgjengelig og vil barnevakt.
Du betaler 55 euro for tjenesten og screeningen
Barnevakten din tar og tar den gratis bryllupspakken med deg. (Du kan også bli kjent på forhånd! Kontakt oss direkte via WhatsApp eller ring babysitter direkte)
Betal barnevakten etter bryllupet med litt penger.
klar!

 

Be om festesitter

Send oss ​​en e-post med spørsmålet ditt, så ser vi etter en barnevakt som ønsker å hjelpe deg i en dag! Har du et spesifikt spørsmål? Bare send oss ​​en e-post, vi tenker godt!

Hilsen damene til barnepike Nina!

📱 06 30229413
💌 spesiell@nannynina.nl

 

afbeelding van bruiloft wedding nannies in roze jassen die met ballonnen lachend de camera in kijken.

 

Mer informasjon om barnevakten din under en spesiell anledning?

Det er ofte mye som skal arrangeres ved en spesiell eller spesiell anledning. Barnepike Nina er glad for å avlaste deg der det er mulig. Har du hendene på hodet fordi du ikke vet hvordan du skal underholde gjestene barn under bryllupet ditt? Eller gir du barnefest, men kan du bruke en ekstra hjelpende hånd? Nanny Nina vil hjelpe deg! For selv for spesielle anledninger, sikrer de screenede barnepikene at du ikke trenger å bekymre deg for å ta vare på barna, slik at du kan nyte den spesielle dagen.

 

Oppas en kindje op een bruiloft spelen samen en maken een selfie foto van hun bloemenkransen. Ze zitten lekker in het gras en de zon schijnt, een prachtige dag voor een bruiloft. De oppas en de kinderen hebben een superfijne dag met spelletjes buiten doordat het zulk lekker buitenspeel weer is met buiten activiteiten voor de kinderen op de bruiloft.

 

Vistet barnevakt for bryllup

Barnevaktene våre er entusiastiske, driftige og pålitelige jenter (og gutter). De leker med barna på festen / arrangementet ditt og sørger for at alt går bra. Vi har valgt dem nøye ut selv. Før en barnevakt blir synlig på nettstedet, gjør vi en omfattende screening. Så vi foreslår alltid en pålitelig barnevakt med minst 1 referanse fra en familie der de har passet før. Så du har alltid en ansvarlig, spontan barnevakt på din spesielle dag!

 

Oppas maakt een foto van de bruid en bruidegom die hun bruiloft  vieren met een foto die de oppas neemt van het stel met luchtbalonnen op de foto. De bruiloft is in de bergen met zon buiten en de bruid heeft een witte jurk aan.

 

Barnevakt for bryllup

I løpet av bryllupet ditt ønsker du spesielt å glede deg over den spesielle dagen. Har du barn, eller er barn av gjester som kommer i bryllupet? For å sikre at alle gjester liker bryllupet ditt, kan du kontakte oss for en møter. Barnevaktene våre liker også fest selv :) Med en barnepike fra barnepike Nina har alle gjester, store og små, en fin dag!

 

Oppas op een bruiloft staat naast de bruid op het strand en lacht terwijl de bruid met haar dochter speelt op de bruiloft.

Mer forklaring om bryllupspakken

Vi sender deg en bryllupspakke før den store dagen for å gi barna en flott tid. Denne pakken inneholder en rekke ting for å holde barna underholdt i bryllupet: gullklistrede tatoveringer, et aktivitetshefte med barnepikespill for inspirasjon til spill, bryllupsbingo og gaveetiketter til foreldre. Barnevakten kommer med morsomme spill med barna og tegner for eksempel brudeparet. Tegningene er en vakker påminnelse om bryllupet. Selvfølgelig stjeler tatoveringene showet alltid fra barn i alle aldre!

Oppas en kindje staan bij de tafel met knutselspullen op de bruiloft. Alles is roze en oranje en je ziet balonnen op de achtergrond van de oppas.

Må du fortsatt forberede spill og ting på bryllupsstedet?

Vi får ofte spørsmålet fra foreldre om de må forberede ting til barnevakten i tillegg til bryllupspakken. Det er faktisk tilfelle! Det er veldig fint om det er et lekhjørne for barna eller et barnebord med papir og penner. Barnevakten tar ikke alt dette med seg.

Barnevakten kan gi et tegne- og håndverksverksted. Flott hvis du selv kan tilby et bord med noen tegne- og håndverksmateriell, slik at hun kan holde alt på rett vei. Barna ser for eksempel ut som ekte prinsesser og konger i bryllupet.

Barnevakten legger et klistremerke av Nanny Nina på t-skjorter til barna, slik at de kan gjenkjennes som barneomsorgsorganisasjonen i bryllupet ditt. Så alt er profesjonelt ordnet! Vi antar 1 barnevakt per 8 barn. Kommer mange små barn, yngre enn 4 år? Da er det klokere å anta 1 barnevakt per 5 barn. Meklingskostnadene våre er 55 euro for 1 barnevakt, 110 euro for 2 barnevakter og 165 euro for 3. Barnevakten får alltid 10 euro per time.

 

kindje op een bruiloft loopt buiten als activiteit door het veld om bloemen te plukken en hier een bloemenkrans mee te maken samen met de oppas. De oppas wacht bij de andere kinderen die ook bezig zijn om bloemen te verzamelen op de bruiloft.

VOG og førstehjelp diplom barnevakt i bryllupet ditt?

Noen av våre barnevakter har et anerkjent førstehjelpsdiplom og en VOG. Synes du det er viktig at babysitteren din har et førstehjelpseksamen eller VOG? Vennligst angi dette med søknaden din, så tar vi det med i betraktningen og sikrer at du har en sertifisert barnevakt på ferien!

 

Barnevakt for barn

Tar du barnefest, men kan du bruke noen ekstra hender? Da er en barnepike fra barnepike Nina klar for deg! Barnevakten leker med barna og sørger for at alt går greit.

Leter du etter inspirasjon til aktiviteter? Vi har listet opp noen morsomme og originale ideer for deg. For eksempel, skal du på en kreativ eller en sportslig fest? Med håndverks- / kreativpakken gir barnevakten et tegne- og håndverksverksted. Du trenger bare å skaffe et bord med noen tegne- og håndverksrekvisita! Med sportspakken sikrer barnevakten en sporty ettermiddag. Du styrer ballen, noen humlehåp, et hoppetau og litt kritt. Vi tar vare på resten!

Vi antar 1 barnevakt per 8 barn. Kommer mange små barn? Så yngre enn 4? Da er det klokere å anta 1 barnevakt per 5 barn. Du kan stole på 55 euro for 1 barnevakt, 110 euro for 2 barnevakter og 165 euro for 3 osv. Barnevakten får alltid 10 euro per time, meklingskostnadene går per barnevakt (og så per hvor mange barn) som vi leter etter deg.

 

Barnepike

Skal du på ferie og trenger du barnevakt på hotellrommet? Vi arrangerer glade babysitter på ferie. Vil du spise ute stille? Barnevakten kan komme og barnevakt for en kveld på hotellet eller air-bnb. Når det gjelder noen timer på dagtid, kan barnevakten også dra ut med barna for å oppdage byen sammen. Lekeplasser, dyrehagen eller til stranden. På denne måten kan du nyte en dag ute mens barna gjør de beste aktivitetene med barnevakten. Barna skal få en flott dag!

Vi holder til i 22 byer i Nederland, Belgia og Norge. Kontakt bykapteinen din, så ser vi etter en vist barnevakt for deg. Du betaler barnevakten 10 euro per time. I tillegg betaler du også engangstjenestekostnader på 29,50 euro for 1 dag. Hvis du trenger flere dager, er det også mulig! Du kan ganske enkelt betale barnevakten med en online betalingsforespørsel. Servicekostnadene er også enkle å betale via en lenke som vi sender.

Vil du lese mer om barnevakt på hotellet? Klikk her for lenken for mer informasjon om din hotelloppsitter

 

Kort sagt: Bestill bryllupsoppføringen din nå!

Med barnevakt i løpet av den spesielle dagen, sørger du for at alle gjestene virkelig liker dagen. Ingen flere foreldre som løper etter barna sine og savner halvparten: en valgt, vist barnevakt som synes det er veldig gøy å leke med barna. Entusiastisk? Send oss ​​en e-post (lenke til e-post) med spørsmålet ditt, så ser vi etter en barnevakt som ønsker å komme og hjelpe deg i en dag! Vi gjør vårt ytterste for å finne en barnevakt som virkelig passer deg! Skal du organisere noe som ennå ikke var inkludert, eller har du et spesifikt spørsmål? Bare send oss ​​en e-post, vi tenker godt!

Hilsen damene til barnepike Nina!

info@nannynina.nl

Teamfoto voor contact bij een bruiloft aanvraag bij nanny nina. Je kan gewoon even bellen of mailen naar info@nannynina.nl