Barnepass kalkulator

Priser

Hva betaler du barnevakten?

Du betaler i gjennomsnitt 140 kr per time. Timeprisen er lavere mens barna sover. Nøyaktig timepris er avhengig av selve barnepasseren, og er basert på alder, erfaring og vitnemål.

Timepris for barnevakt eller Nanny

Når barna sover, kan barnevakten din se på TV eller studere til eksamen. Derfor jobber vi med to priser! Gjennomsnittlig timepris avhenger av hvor gammel barnevakten din er og hvor hun bor. I Oslo koster barnevakter mer per time enn i Amsterdam!

Barnevakt/Nanny per time

Barna sover (85 kr-175 kr per time)
Barna er våken (120 kr-200 kr per time)

Dagmamma 

Fast timepris (18 kr-63 kr per time)

Au pair priser

Au pair - 700 euro per måned, alt inkludert.
(Bare i Nederland)

Tjeneste/Abonnement Priser

Du betaler tjenestekostnadene slik at du alltid kan ringe oss, og sånn at du alltid har de hyggeligste og tryggeste barnevaktene! Vi sørger for at bare de aller beste barnevaktene jobber gjennom oss  - de som virkelig liker å jobbe med barn! I tillegg ordner vi erstatning i tilfelle sykdom, og du kan også bestille barnevakt i siste øyeblikk via appen. Du betaler tjenestekostnadene månedlig så lenge du bruker barnevakt eller nanny som du kjenner gjennom oss.

Tjenestekostnader per måned:

Fleksibel barnevakt: 199 kr per måned
Nanny: 790 kr til 1990 kr per måned
Dagmamma: 299 kr per måned
Au pair: € 700 per måned alt inkludert, service, administrasjon, medisinsk kontroll osv. Og au pair selv (bare i Nederland)

Image page pricing


Hva koster det å arrangere barnevakten min?

Du betaler barnepasseren din per time etter oppdraget. Du kan betale med kontant eller for eksempel med Vipps! Ovenfor ser du de gjennomsnittlige timeprisene for barnevakt. Hos oss betaler du i gjennomsnitt 20 kr mindre per time når barna sover, fordi barnevakten kan se på TV eller studere.

I tillegg betaler du tjenestekostnadene våre slik at vi kan screene barnevaktene ordentlig og lage en fin app til deg :)

Hos oss fungerer det alltid i henhold til en no cure no pay-ordning. Hvis vi ikke har barnevakt til deg, betaler du ingen tjenestekostnader! Hvis vi ikke har hjulpet deg og ikke har nåd forventningene dine, ønsker vi absolutt ingen betaling fra deg! Ærlig talt, det er sånn vi jobber stolt som selskap.

Har du spørsmål om tjenestekostnadene? Velg først hvilken type barnevakt passer dine omstendighetene best, så kan vi fortelle deg den rimelig prisen!

Klem, Nina

PS: Ring eller send oss en mail når som heslt!